KAN IK EEN WAIST TRAINER RUILEN EN HOE?

Retourneren is niet mogelijk. Maar je gekozen maat past misschien niet helemaal perfect in 1 keer. Daarom kun je de Waist Trainers die wij vast in voorraad houden eenmaal ruilen door een speciale controle die in het fulfilment warehouse voor ons word uitgevoerd.

Exclusieve items en Final Sale aankopen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Laat ons binnen 3 dagen (via contactformulier) nadat jij je bestelling hebt ontvangen weten dat je wenst te ruilen. Vermeld welk product retour komt, je ordernummer en je naam. Hierop krijg je automatisch binnen 2 werkdagen een e-mail met alle info om snel te ruilen.

 

WAAR MOET IK HET RETOURPAKKET HEEN STUREN?

We werken met meerdere locaties, je retour moet terugkomen op de juiste locatie. Daarom geven wij je het juiste adres nadat jij je ruiling hebt doorgegeven aan ons.

 

HOE SNEL WORD MIJN RUILING VERWERKT?

Na het ontvangen van je retourzending duurt het duurt maximaal 5 werkdagen om dit te controleren en te verwerken in het fulfilment warehouse.

 

HOE ONTVANG IK MIJN RUILING?

Wij maken je retour handmatig opnieuw voor je aan. Geef daarom door welk model en maat je als ruiling wenst te ontvangen. Wens je hulp bij je maat laat ons dit weten.

 

BINNEN HOEVEEL DAGEN MOET IK RETOURNEREN?

Om een Waist Trainer te kunnen ruilen moet je retour zending binnen 7 dagen, nadat jij het hebt ontvangen, in het juiste fulfilment warehouse retour ontvangen zijn.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN HET RETOURNEREN?

Stuur je pakket in dezelfde verpakking retour waarin het aan je is geleverd. Dit mag met een vervoerder naar keuze. Deze retour kosten zijn voor eigen rekening.

Kies voor afleveren, een fulfilment warehouse zal niet afhalen op een andere locatie.

 

MOET IK BIJBETALEN OM TE RUILEN?

Het verzenden van een ruiling van hetzelfde product in een andere maat is GRATIS indien je bij de oorspronkelijke bestelling betaald hebt voor het verzenden, de gratis verzending in dit geval is via brievenbuspost (met trackingnummer) en dus voor eigen risico. Wens je liever je ruiling verzekerd retour te ontvangen? Het verschil in kosten rekenen we aan je door. Het retour zenden van je pakket is wel voor eigen rekening.

Uitzondering hierop zijn producten in Sale, hier betaal je zelf de verzendkosten. En uiteraard items die niet geruild mogen worden. 

 

VOORWAARDEN OM JE WAIST TRAINER TE KUNNEN RUILEN

  • Meld je ruiling via het contactformulier binnen 3 dagen na ontvangst van je pakket. Vermeld je naam en ordernummer. 
  • Waist Trainers moeten binnen 7 werkdagen geretourneerd worden. Deze termijn is bindend en inclusief weekend- en feestdagen. Retouren die niet binnen de gestelde termijn bij ons aangeboden zijn worden niet geaccepteerd.
  • Op het artikel mogen absoluut géén gebruikerssporen aanwezig/zichtbaar zijn als: rimpels/deuken/plooien/vlekken/(lichaams)geuren/pluisjes/haren. Bovendien mag het product niet uitgerekt zijn. Is dit wel het geval dan wordt de retourzending niet geaccepteerd. Pas een waist trainer altijd met een schoon hemd niet langer dan 10 minuten.
  • De labels/kaartjes moeten nog aan de Waist Trainers zijn bevestigd.
  • Er wordt geen geld teruggeven.
  • Verzend je retour in de ORIGINELE VERPAKKING met kaartjes aan het product bevestigd, netjes opgevouwen, zonder haren, zonder vlekken en in de verzenddoos met de originele PAKBON. 
  • Bewaar je trackingnummer bij het afleveren van je retour als bewijs van je retournering.
 

BELANGRIJK

Ga zorgvuldig met het product en de verpakking om. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij de retourzending niet accepteren. Zo verzekeren wij onze klanten dat het product nieuw is en dat wij zorgvuldig omgaan met onze producten.

 

Uitzonderingen 

Shapewear is ondergoed en zou hierbij officieel onder de Hygiene Wetgeving welke in diverse landen van kracht is vallen. Het retourneren van onze producten is niet mogelijk. Onbreekbare verzegeling is niet mogelijk daar een klant wettelijk een kans moet krijgen om het product te beoordelen. Hier is de wet tegenstrijdig want deze verplicht dit aan de ene kant om te doen en aan de andere kant moet een klant het product kunnen beoordelen. Onze wijze van verzenden valt hierbij in het midden van deze wetgeving. Er valt geen recht of uitzondering uit te behalen. Daar wij wereldwijd leveren verlenen wij een service met betrekking tot het eenmalig ruilen van een Waist Trainer zoals beschreven op pagina Ruilen. Dit alles mits klant de gestelde hygiene voorwaarden in acht heeft genomen. Deze service is niet verplicht, maar omdat wij nu eenmaal onze klanten tevreden willen maken met de beste producten uit Colombia bieden wij deze extra service. Wees er bewust van dat het herroepingsrecht niet van toepassing is. Annuleren en retourneren is niet mogelijk.

In verband met bovenstaande en met oog op hygiene moeten wij ten alle tijde een vlekkeloos product aan iedere klant leveren. Om die reden hanteren wij een streng retourbeleid. Een geretourneerde Waist Trainer ondergaat een speciale controle in de fulfilment warehouses. Op deze manier garanderen wij dat onze producten nieuw en hygienisch beschikbaar zijn voor een toekomstige nieuwe klant.

Een ieders lichaam is anders van vorm. Het gebruik van de maattabellen online en/of onze advisering geeft geen uitsluiting op bovenstaande.

Follow Me!
X