Waist Trainen heeft vele voordelen zoals we eerder beschreven in een van onze Waist Trainer Guide posts. Maar of je nu wilt waist trainen voor je rugklachten, een betere houding of voor het terug in vorm komen na een bevalling ; een Colombiaanse Waist Trainer helpt altijd bij het vorm geven van je lichaamsvorm. Hier alle informatie over een zandloper figuur waist trainer.

Voor velen is juist het krijgen van een zandloper figuur de reden om te starten met het waist training proces. Altijd is er de vraag: welk model moet ik kiezen?

 

Dat is op zich niet meer zo moeilijk met alle hulp die we je online aanbieden in de vorm van onze categorieen en informatieve blogs in de Waist Trainer Guide online. Maar als het gaat om het ultieme zandloper figuurtje is er aan info toch nog wat aan toe te voegen. We zoeken een hourglass figuurtje? Lees over een zandloper figuur waist trainer en het model geschikt voor jou.

Want diverse modellen waist trainers van de merken Ann Chery en Ann Michell hebben verschillende compressie kwaliteiten. Met compressie bedoelen we de druk die een waist trainer kan uitoefenen op je lijf. Het ene model is stijfer/steviger dan het andere model door de toevoeging van andere materialen als Elastan of Powernet. Dat is meteen ook de reden dat er met sommige modellen Waist Trainers wel gesport kan worden en dat met andere niet direct word aangeraden. En waarom je na een bevalling een bepaald model prettiger om je lichaam kunt dragen dan een ander model in verband met comfort niveau. Kun je me nog volgen……..?

 

Welke compressie?

Welke compressie oftewel hoe strak en stevig wil jij je Waist Trainer dragen? En hoeveel comfort kies jij? Ga je sporten neem dan altijd een model welke hiervoor geschikt is. Een Sport Waist Trainer heeft naast een innerlaag van medisch latex (alleen originele colombiaanse waist trainers hebben dit!) ook een buitenlaag van katoen en elastan. Het elastan zorgt er hierbij voor dat de baleinen voldoende beschermd worden zodat je alle kanten op kunt buigen zonder hier beschadiging aan toe te brengen. En de stevige druk die de Sport Waist Trainer hierdoor uitoefent zorgt voor een sneller resultaat in je middenlijf.

 

Fitness Waist Trainers met latex en klittenband kun je zo strak afstellen als je wilt. Heeft dus de mogelijkheid tot een hele hoge compressie maar is ook comfortabeler te dragen bij het minder strak vastmaken. Voor flexibel waist trainen is de 2051 van Ann Chery dus het perfecte model.

 

Een Classic model draag je wanneer je enkel je waist trainer dagelijks wilt dragen (of tijdens wandelen, rennen). Dit zijn de modellen die het meeste comfort geven maar toch voldoende resultaat naar je gewenste hourglass figuur. Een Classic model draag je wanneer je nieuw bent met het dragen van originele colombiaanse waist trainers. Of wanneer je resultaat en toch het meeste draagcomfort wenst of wanneer je pas bent bevallen en rustig opbouwend wilt gaan waist trainen.

 

Een Powernet Waist Trainer is het waist trainer model met de hoogste compressie. Dit model is wel echt voor de dame (of heer) die niet bang is voor extra stevigheid en ervaring heeft met het dragen van Originele Colombiaanse Waist Trainers! Je kunt ook gewoon sporten met deze modellen. 

 

  • Hoge compressie latex waist trainers draag je voor geweldige resultaten en tegelijk het meeste comfort en soepelheid, zeer getailleerde modellen. Latex zorgt voor snellere verbranding vetcellen en versteviging huid.

 
  • Zware compressie sport waist trainers draag je voor de beste rug en houdingsondersteuning, iets minder getailleerd dan een Classic model. Latex zorgt voor een snellere verbranding vetcellen en versteviging huid.

 
  • Extreem zware compressie powernet waist trainers (zonder latex) draag je voor vormgeving en ondersteuning rug en houding. Modellen met rits meest onzichtbaar onder kleding.

 
  • Flexibele compressie latex korte Waist Trainers met klitteband sluiting. Te dragen wanneer je flexibiliteit in comfort niveau wenst, wanneer je sport of aan bodybuilding doet.

 

 

Follow Me!
X
WhatsApp WhatsApp