Sinds de jaren 80 word er in Colombia Shapewear geproduceerd. De topmerken zijn Ann Chery en Ann Michell. Maar waarom zijn dit nu zulke goede merken?

Al jaren worden ook in Europa Waist Trainers te koop aangeboden. Het begon allemaal met beroemdheden in Amerika als Kim Kardashian welke het merk Ann Chery promoten op hun Social Media kanalen.

Er zijn vele voor – en tegenstanders van het dragen van Waist Trainers. Op internet lees je er veel over. Maar helaas ook veel onwaarheden, of reviews welke zijn gebaseerd op B merk Shapewear of zelfs complete namaak Waist Trainers uit China. 

Het allerbelangrijkste is dat je weet waar je aan begint. Dat je weet wat bijvoorbeeld kwaliteit is en wat niet en hoe je het verschil kunt herkennen. Door middel van tientallen guides vertellen wij je al jaren wat Waist Trainen is en wat kwaliteit is.

Echte colombiaanse Waist Trainers van de merken Ann Chery en Ann Michell worden vooral online te koop aangeboden. Weet jij wel echt wat kwaliteits Shapewear is? Wanneer je profijt hebt van een Waist Trainer? 

 

Complete informatie over Waist Trainen

Waarom zijn er verschillende modellen Waist Trainers? Wat zijn de resultaten die je kunt verwachten maar ook wat zijn jouw eigen verwachtingen en wat is je doel?

Na het lezen van half internet heb je misschien ook de vraag of het dragen van een Waist Trainer ook nadelen heeft naast de vele voordelen die worden beschreven. En wat is nu eigenlijk een korset? Want ook hier is veel verwarring over. Men denkt al snel dat een korset gewoon een andere benaming is voor een waist trainer, maar het zijn echt 2 hele verschillende producten.

Omdat wij als webshop al heel wat jaartjes bestaan hebben we een behoorlijke reputatie opgebouwd en hoog te houden. Het was ongeveer in 2014 toen de eerste chinese namaak Waist Trainers op de online markt kwamen. We zagen wel dat de klant het uitprobeerde. Want ja, de helft of meer besparen klinkt als goud in de oren toch?
Maar we zagen de klant ook terugkomen met de verhalen over de kwaliteit en werking van hun miskoop welke ze ergens anders online hadden gedaan.

 

Natuurlijk hebben we getwijfeld of we jou de keuze moesten gaan bieden tussen een goedkopere namaak Waist Trainer of de hoogste kwaliteit uit Colombia. Soms draait het niet om de directe verkopen maar om het resultaat van de klant op langere termijn. Dus hebben we voet bij stuk gehouden. Kwaliteit wint het altijd uiteindelijk. Wil je echt resultaat dan kies je voor het beste. Neem je met een tijdelijk resultaat genoegen en vind je het prima om om de paar weken een nieuwe te moeten kopen dan koop je ergens anders een namaak. WIJ VERKOPEN ALLEEN DE BESTE COLOMBIAANSE KWALITEIT!

 

Jouw bodygoals

 

Voor een ieder die wel complete informatie over Waist Trainen wilt, die resultaten wilt en doelen heeft is er kwaliteit verkrijgbaar. Shapewear welke je lichaam ondersteunt daar waar jij het nodig hebt. Met zoveel keuze online en een volledige uitleg over waist training kun jij jezelf de afwisseling geven voor het beste resultaat ook op de lange termijn. 

Heb je een zwaar beroep welke je rug elke dag weer belast of een andere reden waarom je zware ondersteuning nodig hebt? Draag je je waist trainer hele dagen, of enkel tijdens sporten of juist tijdens het werk? Dit brengt keuzes met zich mee aangaande je model. Volledige egalisering onder je lievelingsjurkje? 

Misschien ben je zwanger of juist net bevallen en zou je graag sneller weet terug in je oude vorm komen. Is Waist Trainen dan ook geschikt? Hoe werkt dat dan precies en welk model kun je dan het beste nemen? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en uitgebreide informatieve artikelen met alles wat je wilt weten of Colombiaanse Waist Trainers.

Wij doen niet alsof onze producten wonder middelen zijn, Je valt er niet van af, je oogt er wel direct slanker door. De mensen die het proces aangaan die zullen op de lange termijn positieve resultaten in hun figuur en lichaamsbelijning zien. Denk jij dat je er kilo’s mee verliest dan kom je beslagen ten ijs. Het heet waist trainen voor een reden, je “traint” je lichaam. Afvallen gebeurt nog altijd in de keuken. Ik weet er alles van met mijn haat liefde verhouding met te lekker eten 😉

 

Zoveel keuze uit Waist Trainer modellen

 

Nu bieden wij een ruim assortiment. Misschien lijkt het moeilijk om een model te kiezen. Toch is dat het echt niet. Door grote filter mogelijkheden, al beginnende bij het opsplitsen van doelen, is je keuze makkelijk gemaakt. Je bepaalt waarom je wilt waist trainen en wanneer je je waist trainer draagt. En zo klik je op een van de doelen waarmee je rechtstreeks bij de producten uitkomt.

Soms wil je meerdere modellen omdat meerdere doelen je aantrekkelijk lijken. Dat is juist een heel goed idee. Het afwisselen van modellen zorgt er namelijk voor dat je met meer inzet voor je Waist Training proces gaat. Het afwisselen van modellen zorgt er juist voor dat het je Waist Training proces makkelijker maakt. Heb je een dagje minder zin neem je een model met meer flexibiliteit. Wil je sporten dan draag je een model met hogere compressie.

Ook voor korte lijfjes hebben we modellen. De lange modellen zijn geschikt voor iedere lengte. Nog iets waar jij bij Originele Colombiaans kwaliteit Waist Trainers je absoluut geen zorgen over hoeft te maken. Ann Chery met bijna 40 jaar ervaring heeft haar Waist Trainers voor meerdere vormen lichamen weten te maken.

Klinkt dit allemaal nog steeds ingewikkeld? Neem je tijd, informeer jezelf door middel van onze Online Guides. Vraag ons om hulp als je er niet uitkomt. We zijn er al een heel decennia voor je, de grootste ervaring in advisering vind je gegarandeerd hier.

Waist Trainer winkel #1

 

Inmiddels meer dan een heel decennia hebben wij maar 1 doel en dat is de beste kwaliteit voor iedereen. Iedereen mag zich beter in zijn of haar vel voelen. Niemand moet geld weggooien. Allemaal de beste ondersteuning. Modellen voor ieders lichaamsvorm en maat. En dit doel is vertaald in ons supergrote assortiment. Er is geen andere webshop die het kwaliteits merk Ann Chery al zolang online verkoopt en zoveel service biedt. 

Dit hebben we wel aan jou te danken. Dankzij jouw vertrouwen in deze webshop. Jouw feedback al die jaren op de producten die we verkopen en de service die we bieden. De extra’s die we de afgelopen jaren hebben aangeboden zoals Challenges, complete gezonde maandmenu’s, win-acties, spectaculaire kortingsacties en jouw deelname daaraan. Jouw support online toen Instagram en later Facebook werd gehackt met duizenden followers. De verandering van designs van onze webshop meerdere malen omdat we techniek continue moeten bijwerken.

Het doel was altijd simpel, eerst resultaat voor klanten en de resultaten voor de ondernemer volgen wel. Er is zoveel geleerd van deze hele reis en we hebben niet stilgezeten. De passie reikte verder dan de verkoop van producten. Er is een passie ontstaan voor het maken van websites met kwaliteits producten en content. Dat is blijven door ontwikkelen en inmiddels bestaan er dan ook meerdere sites en shops in mijn beheer. We zijn geemigreerd en ik ga er vanuit dat dit avontuur nooit zal stoppen. Ik hoop alleen maar dat jij altijd zult genieten van de content die ik met liefde en veel tijd en aandacht creer. Volg me op Instagram om te zien wat ik allemaal nog meer doe.Neem je met een tijdelijk resultaat genoegen en vind je het prima om om de paar weken een nieuwe te moeten kopen dan hoef je niet hier online je Shapewear te kopen.

Follow Me!
X