Een Classic latex waist trainer is het meest verkochtte Waist Trainer model ter wereld. Maar waarom word dit model zoveel verkocht?

Ann Chery Classic model 2021 met 3 rijtjes haken is een lang model Waist Trainer voor een volledige bedekking van je buik. De Classic 2021 is door het materiaal gebruik met een binnen (huid) zijde van katoen en een buitenlaag van medisch latex een comfortabel model te noemen. Comfortabel omdat het model meegeeft in vergelijking met een Sport Waist Trainer. Een Classic Waist Shaper van Ann Chery draag je dan ook zonder problemen na je bevalling en lange uren achtereen en onder je outfit.

Heb je nooit eerder een Waist Trainer gedragen, of nooit eerder een Originele Colombiaanse Waist Trainer? Dan adviseren we om te beginnen met een Classic Latex Waist Trainer. Dit om de simpele reden dat dit model het meeste draag gemak geeft om te wennen aan het waist training en om het ook echt vol te houden.

Latex Vest Waist Trainers

Een Classic Vest Waist Trainer is gelijk van lengte en vorm als het Classic 2021 model van Ann Chery. Alleen als extra heeft dit een vest vorm voor ondersteuning van je bovenrug en vermindering van rugvetjes. Vest Waist Trainers zijn er in Classic en Sport model. Maar we hebben het hier alleen even over de vesten gelijk van materiaal, werking en vorm als het gewone Classic 2021 model.

Full Vest 2027 van Ann Chery is een Vest Waist Trainer hoogsluitend op de rug en zonder verstelbare bandjes. Dit model heeft 3 rijtjes met haken. Door de bredere bandjes sluit dit model ook mooi bij je borsten aan en geeft dit een lift. Heb je echt grotere borsten overweeg dan het Semi Vest 2028.

Semi Vest 2028 van Ann Chery is een waist trainer vest met verstelbare bandjes en iets minder hooggesloten achter aan de rugzijde. Ook dit model heeft 3 rijtjes met haken en geeft je borsten een lift.

Resultaat Waist Trainen

Als je start met het dragen van je Classic latex waist trainer volg je eerst ons opbouwschema. Deze ontvang je van ons na je bestelling. 

Met de combinatie van je Classic waist trainer en het opbouwschema geef je jezelf echt de ruimte om te leren je waist trainer te dragen. Om er volledig aan te wennen en je zult het zelfs na een paar dagen gaan missen om je lichaam. Je merkt wanneer je je latex waist trainer omdoet bijvoorbeeld meteen je houding verbeteren en als je het uittrekt voel je hoe je lichaam weer een andere houding aanneemt. Waist Trainen draagt daarom ook zeker bij aan een betere lichaamshouding.

Maar weet je wat een betere lichaamshouding ook doet: het geeft je een zekerdere uitstraling! Dus en je bent een paar centimeter smaller in je buik en taille omvang en je houding is ineens rechter en statiger. Je uitstraling word hiermee enorm vergroot (en dat voel je van binnen).

Opbouwperiode

Na je opbouwperiode ben jij gewend aan je nieuwe waist trainer maar je waist trainer is ook naar jouw lichaam gevormd (draag daarom nooit een tweedehands waist trainer!). Doordat de Waist Trainer naar jouw lichaam is gevormd zal deze de langste levensduur hebben en behouden. Draag je een nieuwe Waist Trainer vanaf de 1e dag namelijk teveel uren achter elkaar heb je kans dat je de flexibiliteit van het product overbelast. Wij hameren er dan ook bij iedere klant op om deze opbouwperiode in acht te nemen. Ongeacht of je al ervaring met waist trainen hebt of niet.

Door het consequent te dragen van je Classic Waist Trainer zie je je lichaamshouding verbeteren (dus ook na het afdoen van je waist trainer) en je buikomvang en lovehandles verminderen. Is hier een tijdsframe aan te geven? Niet helemaal omdat ieders lichaam en lichaamsvorm anders is. Er zijn dames die Waist Trainers dragen om hun vorm te behouden (die dus al redelijk tenger van zichzelf zijn) en er zijn vrouwen die een Classic Waist Trainer dragen om een hourglass figuur te creeren.

Ik draag zelf de Classic Waist Trainer

Ik werk vanuit huis en ik zit veel achter mijn computer. Of ik ben keihard moeder aan het zijn.  Maar ook ben ik fulltime huishoudster, persoonlijk assistent, boekhouder, wasvrouw, kokkin, chauffeur, tuinvrouw en soms zelfs bouwvakker! Hierbij heb ik regelmatig mijn Classic Ann Chery Waist Trainer om voor mijn houding en rug. Ook zijn er dagen dat ik veel onderweg ben naar afspraken (we hebben meerdere bedrijven hier in ons huishouden) en dat ik dan na een douche meteen mijn waist trainer aantrek om van mijn rugpijn af te komen. 

Deze rugklachten die ik al 15 jaar heb zijn ooit de reden geweest waarom ik me in de eerste plaats ben gaan verdiepen in deze producten. Maar nu kan ik je van alles vertellen over wat Waist Trainen voor mijn lichaam doet, maar omdat ik de eigenaresse ben zul je mij waarschijnlijk niet direct geloven. Het beste is nog altijd om het zelf te ervaren.

Misschien vind je het artikel van Judith van Pinkpress ook leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me!
X