Colombiaanse Waist Trainer VS namaak

Het latex dat word gebruikt in de Colombiaanse merk Ann Chery is van medische kwaliteit. Medische kwaliteit latex is de hoogste kwaliteit latex die er bestaat en helpt bij het ontgiftigen, vetverbranding en de bloedcirculatie. Colombia staat bekend als het land waar billen vullen, borst implantaten en vet weghalen een beetje de normaalste zaak van de wereld is geworden. Uitzonderingen daargelaten met een zeer hoge kwaliteitsscore. Vanuit deze kennis zijn de Colombianen Powernet Shapewear gaan ontwerpen om na een operatie ondersteuning en bescherming te bieden. Door al deze ervaring is in Colombia voor vrouwen een Waist Trainer ontwikkeld om de buik van een vrouw weer slanker te maken na bijvoorbeeld een bevalling. Het helpt bij uitgerekte spieren en huid en verminderd striae. Zo is de Waist Trainer zoals we hem nu kennen ontstaan. Maar helaas kwamen er ook namaak waisttrainers op de markt. Dit artikel leert je het verschil tussen echte of namaak waisttrainers te herkennen.

De kwaliteit en kostprijs van deze medische kwaliteit latex en echte powernet is zo hoog dat je in feite direct wel weet bij een opvallende lage prijs dat het niet dezelfde kwaliteit is. Dus laat een plaatje van de originele je niet voor de gek houden! Nu kan een namaak waist trainer best even wat voor je doen. Een beetje afslanken onder kleding, een iets betere houding geven. Tot deze (snel) gaat oprekken en rimpelen. Scheuren is zelfs mogelijk! De namaak waist trainers zijn te kort van lengte en hebben geen elasticiteit. Kwaliteits merken geven je de keuze uit verschillende modellen in een uitgebreidde maten range.

 

 

Zie je de rimpels bij de namaak? Dit product is zo snel uitgerekt en kan niet de compressie en elasticiteit geven die je lijf nodig heeft voor resultaat.

 

 

Hoe zie ik of een Waist Trainer nep is?

Zoals je kunt zien in het plaatje hieronder zijn er duidelijke verschillen tussen en echte en neppe latex Waist Trainers. Colombiaanse Waist Trainers bevatten alleen medische kwaliteit latex, hypo allergenische voering en meer dan 450 gram (bijna een halve kilo!) latex voor maximale stevigheid en resultaat.

De versterkte haakjes zitten vast in latex en niet in katoen (zoals duidelijk te zien bij de neppe!) en zijn stevig genoeg voor de druk die erop komt te staan bij het aantrekken en dragen van de Waist Trainer. Ook zie je bij het neppe exemplaar dat de haakjes veel te dicht op elkaar staan.

Namaak & Originele Colombiaanse Waist Trainers

Alles op een rijtje over echte of namaak waisttrainers

 

 • Namaak bevat geen “echte” kwaliteits latex maar gewoon rubber. Of soms zelfs alleen maar stof.
 • Haakjes zitten niet bevestigd in latex maar in stof. Dit kun je niet altijd achterhalen als de verkopers de foto’s van de A merk Waist Trainers gebruiken helaas.
 • Haakjes zitten te dicht op elkaar (in stof).
 • Namaak werkt tijdelijk, rekt supersnel op, gaat snel kapot en heeft geen lange termijns effect.
 • Is de prijs de helft of minder dan de prijs die wij en andere verkopers van Originele Colombiaanse Waist Trainers aanbieden? Dan is het een gevalletje: “te goed om waar te zijn”.
 • In de omschrijving van het product staat het merk niet duidelijk vermeld of zelfs helemaal niet (dit is strafbaar!).
 • Verkopers van namaak Waist Trainers zullen geen uitgebreidde informatie online geven over de merken die ze verkopen, de werking van een Waist Trainer en meer.
 • Lees de omschrijving; een namaak LATEX Waist Trainer kan 9 of meer baleinen bevatten, Ann Chery & Ann Michell Latex Waist Trainers hebben 4 baleinen. (Powernet Waist Trainers alleen hebben 9 baleinen)
 • Ann Chery en Ann Michell hebben flexibele stalen (metaal/ijzer) baleinen. Namaak hebben plastic baleinen of rechte (niet flexibele) ijzeren baleinen.
 • Namaak weegt vrijwel niks.
 • Verkopers die retourneren mogelijk maken houden zich niet aan de Hygiene Wetgeving en ook hieruit blijkt dat je met een namaak Waist Trainer te maken hebt. Wij maken “ruilen” van de meeste modellen mogelijk door strenge en kostbare gespecialiseerde controles in het warehouse. Wat uiteraard in de verkoopprijs is meegenomen.  
 

Follow Me!
X