We worden er met de neus opgedrukt tijdens deze zware onzekere tijd. Corona bedreigt het leven zoals wij het kennen op dit moment. Alles verschuift, maar niet alles is negatief, vind ik persoonlijk. Ik was al een hele periode in voorbereiding van een nieuw project. Een project ter aanvulling op de producten die ik al verkoop. Deze producten geven je een slanker middel, betere houding, meer zelfvertrouwen. Maar we weten allemaal dat als je echt wilt afslanken waist trainen slechts een hulpmiddel is. Ik schrijf dan ook nooit alsof het een of ander wondermiddel is. Al is een Originele Colombiaanse Waist Trainer wel bewezen de beste kwaliteit om je middenlijf aan te passen.

Een nieuwe website is online

Beetje geheimzinnig doe ik er nog over. Mede omdat ik op deze site best veel van mijn eigen denkwijze en handelingen prijsgeef. Maar het is wel als aanvulling op de sites die ik inmiddels al bijna 11 jaar run. Ik beschrijf mijn nieuwe website als een blog en informatief magazine. Onderwerpen als voeding, sporten, persoonlijke groei, ondernemen, reizen, kinderen en relaties met mijn ongezouten mening.

Op dit moment heb ik in een week tijd 10 artikelen hierop geplaatst. Recepten, tips om te koken, meer bewaartips voor voedsel en iets over mijn in aanbouw zijnde tuinier project. Hoe zal ik het zo kort mogelijk omschrijven? Een gezonder leven op een zo economische manier en een gelukkiger, minder stressvol leven. Klinkt goed toch? Dit is wat mij op dit moment heel erg bezighoudt, of eigenlijk al een hele periode. Maar dit hele Corona gedoe gaf me de tijd om er daadwerkelijk aan te werken.

Waarom niet meteen alles prijsgeven?

Dat is puur omdat het pas online is en echt als aanvulling is bedoeld voor mijn klanten in de afgelopen bijna 11 jaar. Dus iedereen die eens bij mij online een originele Ann Chery Waist Trainer of bodyshaper heeft gekocht, iedereen die vanaf nu een aankoop doet krijgt toegang tot deze website.

Al jaren zijn wij natuurlijk de enigste met altijd kwaliteit en niet doen alsof we origineel verkopen en je dan namaak toesturen. De enige met alle online informatie over waist trainen. Maar dit gaat nog een stapje verder. Dit is de enige webshop van producten die een stapje verder voor haar klanten gaat. Gratis en zeer toegankelijk.

Ik hoop dat een ieder dit enorm zal waarderen en gebruik gaat maken van alle tips en recepten op deze nieuwe website. Ik wil dat we met zijn allen een betere wereld maken, beter voor onszelf gaan zorgen, maar ook voor onze medemens. De tijd is overduidelijk aangebroken! Doe je mee?

Recommended Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me!
X