Gratis verzending vanaf €65 - Original Ann Chery & Ann Michell - Beste kwaliteit

We hebben het hier over waist trainen met originele colombiaanse Waist Trainers om een slankere taille en een plattere buik te krijgen, maar ook om je lovehandles te verwijderen

Resultaten zijn natuurlijk altijd persoonlijk en hangt ervanaf of je consequent draagt of niet. Je kunt net als onze duizenden klanten in de afgelopen jaren binnen een paar weken centimeters van je middenlijf kwijtraken.

Als je echt wat “kwijt te raken” hebt zul je wederom een kleinere maat willen omdat het resultaat lichtelijk verslavend kan werken. Dit hangt echt van je eigen “bodygoals”,  je inzet (draag je consequent?) en je lichaam af.

 

Een Waist Trainer is een HULPMIDDEL geen WONDERMIDDEL. Als je denkt dat je gewicht zult verliezen door de Waist Trainer is dit helaas niet het geval. Je verliest centimeters! Gewicht verliezen doe je door af te vallen; door je voedingspatroon aan te passen en/of te sporten. En natuurlijk is het heel belangrijk om genoeg water te drinken. Een mens bestaat voor 70% uit water.

 

 

Resultaten sporten met Waist Trainer 

Sport je of ga je beginnen met sporten kan Waist Trainen enorm veel bijdragen aan afvallen en verstevigen van je middenlijf. Er staat op internet bijvoorbeeld ook dat Waist Trainen buikspieren kan verslappen maar met een licht actieve levensstijl is niets minder waar!

Een Sport Waist Trainer dragen tijdens je workout zorgt voor meer transpiratie op het gewenste gebied dus een snellere afvoer van afvalstoffen. Dit resulteert in een gladdere en strakkere huid. Ook krijg je meer ondersteuning voor je rug.

 

 

Waist Trainer keuze

We hebben alleen originele Ann Chery & Ann Michell Waist Trainers in ons assortiment. Resultaten krijg je met kwaliteits productenColombiaanse Waist Trainers worden vooral gedragen door vrouwen die een slanker en gezonder leven als uitgangspunt hebben. Maar waist trainen biedt ook bij rugklachten de meest stevige ondersteuning, is geschikt voor binden na een bevalling, verbetert je lichaamshouding en maakt je huid gladder en steviger.

Inhoud winkelwagentje

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X