We hebben het hier over waist trainen met originele colombiaanse Waist Trainers om een slankere taille en een plattere buik te krijgen, maar ook om je lovehandles te verwijderen. Resultaat met waist training is natuurlijk altijd persoonlijk en hangt er vanaf of je je Waist Trainer consequent draagt of niet. Als jij je Waist Trainer met regelmaat draagt kun je binnen een paar weken echt een paar centimeters van in je omvang kwijtraken. Wanneer je echt bezig bent met een verandering in je eet en beweeg gewoonten werk je toe naar een kleinere maat. Hoe snel jij resultaat zult zien hangt echt af van je eigen inzet. We helpen je wel een handje natuurlijk 😉 

 

Maar wij zeggen heel duidelijk dat een Waist Trainer een HULPMIDDEL en geen WONDERMIDDEL is. Als je denkt dat je gewicht zult verliezen door de Waist Trainer is dit helaas niet het geval. Je verliest centimeters! Gewicht verliezen doe je door af te vallen; door je voedingspatroon aan te passen en/of te sporten. En uiteraard is het heel belangrijk om genoeg water te drinken. Een mens bestaat voor 70% uit water.

 

Resultaten sporten met Waist Trainer 

Sport je of ga je beginnen met sporten kan Waist Trainen enorm veel bijdragen aan afvallen en verstevigen van je middenlijf. Er staat op internet bijvoorbeeld ook dat Waist Trainen buikspieren kan verslappen maar met een licht actieve levensstijl is niets minder waar!

Een Sport Waist Trainer dragen tijdens je workout zorgt voor meer transpiratie op het gewenste gebied dus een snellere afvoer van afvalstoffen. Dit resulteert in een gladdere en strakkere huid. Ook krijg je meer ondersteuning voor je rug.

 

Waist Trainer keuze

We hebben alleen originele Ann Chery in ons assortiment. Resultaat met waist training krijg je door kwaliteits producten te dragen. Colombiaanse Waist Trainers worden vooral gedragen door vrouwen die een slanker en gezonder leven als uitgangspunt hebben. Maar waist trainen biedt ook bij rugklachten de meest stevige ondersteuning, is geschikt voor binden na een bevalling, verbetert je lichaamshouding en maakt je huid gladder en steviger.

 

Om je snel te helpen naar het juiste model Waist Trainer voor jouw lichaam en doel hoef je maar 1 vraag te beantwoorden! 

Wanneer/waarom wil jij je Waist Trainer dragen?

Follow Me!
X