Dagelijks Waist Trainen voor het beste resultaat

Als je heel serieus wilt Waist Trainen kun je jezelf afvragen of 1 waist trainer genoeg is. 

Er zijn meerdere factoren waar je rekening mee houd om te bepalen hoeveel en welke modellen waist trainers jij nodig hebt.

 

Je Waist Trainer rust geven

Colombiaanse Waist Trainers van Ann Chery of Ann Michell zijn de meest effectieve merken Waist Trainers op de markt. De hoge kwaliteit van het materiaal geeft je de maximaal mogelijke compressie. Maar om de Waist Trainer goed zijn werk te laten doen heeft ook het materiaal soms even rust nodig om de elasticiteit te behouden.

Dit is specifiek belangrijk als je je waist trainer hele dagen achtereen draagt. Je hoeft echt niet om de dag af te wisselen, maar geef je waist trainer wel 1/2 dagen per week rust.

 

Waist Trainer wassen

Je zult snel merken dat je behoorlijk gaat zweten om je middenlijf als je je waist trainer draagt. Je hoeft niet dagelijks de waist trainer te wassen, je kunt zelf prima inschatten wanneer de waist trainer een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Omdat de waist trainer aan de lucht gedrogen moet worden is het handig als je in ieder geval 1 extra item hebt als je van plan bent om je waist trainer dagelijks te dragen. 

 

Sporten met Waist Trainer

Een aantal van de meest populaire Waist Trainers komen in verschillende kleuren en lengtes: de Sport Waist Trainers. Als je gaat sporten met je Waist Trainer (aan te bevelen!) dan heb je in ieder geval 1 Sport model nodig. 

Hoewel een sportmodel ook dagelijks gedragen kan worden zijn deze items echt bedoeld om maximaal een uur of 4 per dag te dragen. Door het toegevoegde elastan blijven deze modellen strakker zitten tijdens het dragen (minder snel naar je lichaam vormen) en zijn ze zeer effectief voor je middenlijf. 

Een Classic latex waist trainer is iets soepeler en comfortabeler en daardoor beter geschikt om een hele dag achtereen te dragen.

 

Smalle taille of afvallen?

Ben je van plan om snel gewicht te verliezen in een relatieve korte periode? Of wil je ongeveer gelijk blijven en werken aan de vorm van je middenlijf?

Deze beslissing moet je ook meenemen in je besluit hoeveel waist trainers je wilt bezitten. Als je echt gaat afvallen wil je niet meer dan 2 waist trainers hebben omdat deze toch te groot zullen worden.

 

Slijtage

Zelfs de beste kwaliteits waist trainers leven niet eeuwig. Als je niet naar een kleinere maat gaat zal je waist trainer uiteindelijk eens een keer slijten. Zeker als je dagelijks je waist trainer draagt zonder af te wisselen.

Regelmatig schoonmaken en het afwisselen van je waist trainer zorgen voor een langere levensduur.

 

Conclusie

De meeste vrouwen willen minstens 2 waist trainers om trouw aan hun waist training proces te blijven. Zo hoeven ze geen dag over te slaan en halen ze de langste levensduur uit de waist trainers.

En het is handig om verschillende modellen aan te schaffen: een model voor dagelijks dragen, een sportmodel, misschien een vest voor je rugvet en ondersteuning.

Een hoge kwaliteits Waist Trainer zal snel gaan voelen als een onmisbaar item in je kledingkast. Als je meerdere modellen hebt zul je het proces sneller volhouden.

Follow Me!
X