Ervaringen & reviews

Jij bent geinteresseerd in Waist Trainen maar je gelooft eigenlijk niet of het voor jou ook zou kunnen werken? Na alle ins & outs die we je hebben gegeven in onze Waist Trainer Guide artikelen weet jij in ieder geval al alles over de verschillende modellen, kwaliteits merken, voor- en nadelen en oorsprong van Colombiaans Shapewear & Waist Trainers.

 

Shape That Waist winkel online

 

Je weet ook dat wij al 10 jaar online bestaan (dat zijn vele tienduizenden klanten die waist trainen!) en je weet dat wij Colombiaanse topmerken verkopen omdat er niks mooier is dan een vrouw weer goed in haar vel te laten zitten. Helaas is in 2018 onze Facebook Fanpage met 19000 plus followers gerapporteerd en ineens verwijderd door Facebook. En geloof mij, je hebt hier niks meer over te zeggen, geen reden, geen persoonsgegevens van de persoon die rapporteerde zoals Facebook aangeeft welke je zult ontvangen, helemaal niks. 

Hier waren zoveel verhalen te lezen van klanten en hun ervaringen en de koppeling met onze Waist Trainer Challenge groep. Het geeft niks, een klein gedeelte hebben we kunnen bewaren via de reviewsite Trustpilot en hier bouwen we eeuwig verder op. 

En natuurlijk op Instagram waar je foto’s ziet van klanten met hun Originele Ann Chery & Ann Michell Shapewear & Waist Trainers. En natuurlijk onze ambassadrices zie je voorbij komen in Stories (bodybuilder en IFBB jurylid & BB Posing coach @iam.queenie bijvoorbeeld).

Echte reviews

 

Echte klant ervaringen worden niet heel snel gedeeld. Dit heeft te maken met een stukje schaamte, een stukje privacy. Shapewear draag je in 90% van de gevallen natuurlijk om je lichaamsfiguur te verbeteren. Een foto kan dan weleens te confronterend zijn. Toch is dat maken van een foto juist heel goed! 

Maak je een voor foto zonder shapewear en een na foto met je waist trainer of shapewear om zie je wat een enorm verschil dit uitmaakt. En dit kan enorme gevolgen hebben voor je psyche. Je ziet in je spiegelbeeld wat die centimeters minder voor jouw lichaam doen en je kunt je er eerder aan toezetten om gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Je houding verbeterd meteen! Door een verbeterde houding zul je je sterker voelen en ook diezelfde houding heeft weer invloed op je psyche. Puur omdat je houding verbeterd straal je meer autoriteit en zelfverzekerdheid uit. En als je dat uitstraalt ga je je ook zo voelen! 

Gelukkig hebben we zo nu en dan klanten die het maar al te graag van de daken willen roepen hoe blij ze zijn met hun Originele Ann Chery & Ann Michell Shapewear of Waist Trainers. Op onze nieuwe site (augustus 2018 & januari 2019 hebben we deze compleet vernieuwd en ja dan verdwijnen wederom +300 website reviews) hebben we inmiddels al weer een paar reviews bij de producten ontvangen maar Trustpilot reviews verdwijnen natuurlijk nooit! Lees hieronder zelf maar eens.

 

X
WhatsApp WhatsApp SHAPETHATWAIST.COM