Een Waist Trainer Vest bestellen of een Classic Shaper, of een Sport Taille Korset? Zoveel modellen Originele Colombiaanse Waist Trainers in onze online winkel! Dat kan zelfs voor een klant die al ervaring heeft met Colombiaanse Waist Trainers een beetje ingewikkeld zijn. We krijgen dan ook vaak de vraag: Welk model moet ik kiezen?

We geven al heel veel info over de verschillen tussen de modellen waist shapers. Maar we gaan er per type nog wat meer over vertellen.

 

Waist Trainer Latex Full Vest

Een Full Vest heeft een hoog gesloten rug en pakt dus alle “vetrollen” op je bovenrug, net boven je bh bandjes en aan de achterzijde van je schouderbladen goed in. Je word dus compleet rechtgestreken. Dit voel je ook aan je houding bij het dragen van een Full Vest.

Een Full Vest heb je in een model voor dagelijks dragen (Ann Chery 2027) met 2 rijen haakjes of een Sport Full Vest met 3 rijen haakjes van Ann Michell of Ann Chery.

 

Semi Vest Latex

 

Dit zijn de Vest Waist Trainers die iets lager op de rug eindigen. Dus nog steeds geschikt voor iets lagere jurkjes en tops. Geschikt voor dagelijks dragen en ook verkrijgbaar in grotere maten. Een Semi Latex Vest pakt alle “vetrollen” op je bovenrug, net boven je bh bandjes en aan de achterzijde van je schouderbladen goed in en heeft verstelbare bandjes.

 

Sport Waist Trainer Latex Full Vest

Onze persoonlijke favoriet! Een Sport Waist Trainer (dus ook het vest) is namelijk geschikt voor zowel dagelijks dragen als tijdens sporten. Ook als je niet sport maar heel actief en beweeglijk werk hebt is een Sport Vest aan te bevelen.

Dit model bevat naast latex nog een laagje katoen met elastan extra. Hierdoor blijft het Full Sport Vest goed strak in model. Ben je wat voller
en steviger dan raden wij dit model aan!

  • Ruikt bijna niet naar latex door de toevoeging van elastan en een extra laagje katoen.

  • 3 haaks sluiting, dus tweemaal de mogelijkheid tot het verkleinen en dus versmallen!

  • Heb je een lichte latexallergie? Dan kun je gewoon een Latex Sport Waist Trainer dragen.
 

Lengte van de Waist Trainer Vesten

Vaak zijn vrouwen met grotere borsten wat behouden voor dit model. Het klopt dat het je borsten een lifting geeft maar ben je niet heel klein van lengte geeft het zeker geen ongemakken!

Twijfel je hieraan? Kies dan het Semi Vest welke je kunt verstellen aan de bandjes.

De Colombiaanse Vesten van Ann Chery en Ann Michell bedekken volledig tot over je onderbuik. Vest Waist Trainers zijn ook in Plus
Size
s verkrijgbaar. 

Follow Me!
X