Voordelen en nadelen Waist Trainen

Het dragen van een Originele Colombiaanse kwaliteits Waist Trainer zitten hier ook nadelen aan? 

Er is nogal wat verwarring, bijvoorbeeld over wat een Waist Trainer nu werkelijk is, wat het doet, welke kwaliteiten er zijn en meer. We zullen voor- en nadelen voor je op een rijtje proberen te zetten.

 

De voordelen van een Waist Trainer

Er zijn meerdere fysieke en geestelijke voordelen om een Waist Trainer te gaan dragen. We hebben het hier over voordelen van een Originele Colombiaanse Latex Waist Trainer.

Wij zullen nooit schrijven of beweren dat het dragen van een waist trainer voor iedereen geschikt is. Het proces heet Waist “Training” voor een goede reden, wil je er bijvoorbeeld mee afvallen zul je meer moeten doen dan alleen je Waist Trainer om doen.

 • Beoefen je een sport? Sporten kan je rug belasten, een waisttrainer ondersteund je rug en buikspieren. Er word soms beweerd dat waisttrainen je buikspieren slap maakt, maar dit is zeker niet het geval bij een actieve levenstijl. De Latex Sport Waist Trainers helpen om je Fitness doelen als
  een slankere taille en buik sneller te behalen in de sportschool.

 • Wil je graag wat gewicht verliezen dan is Waist Trainen ook aan te bevelen. Een waist trainer dragen zal ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt, wat ervoor zorgt dat je makkelijker doorzet met je proces om kilo’s kwijt te raken. Een Waist Trainer dragen kan je honger in bedwang houden. Je taille word direct zichtbaar slanker wat er wederom voor zorgt dat je makkelijker doorzet met het eten van gezondere voeding en kleinere porties om gewicht te verliezen. Je ziet met het dragen van een Waist Trainer al direct wat een paar kilootjes minder voor je taille kunnen betekenen. Draag je Waist Trainer dagelijks voor het beste resultaat. 

 • Heb je last van angstgevoelens of paniek aanvallen? Een Waist Trainer werkt rustgevend en kalmerend doordat het strak om je lichaam zit. Dit is bewezen behulpzaam bij angst of stress problemen.

 • Heb je een staand beroep of moet je veel tillen voor je werk? Ben je dagelijks vele uren op de been dan is een Waist Trainers een hele fijne ondersteuning. Voor bijvoorbeeld kapsters, zusters en interieurverzorgsters adviseren we een Latex Sport Waist Trainer. Om de reden dat de sport modellen naast latex ook elastan bevatten wat ervoor zorgt dat de waisttrainer echt strak in model blijft maar tegelijkertijd ook flexibel genoeg is voor het bukken en tillen op de werkvloer of thuis!

 • Wil je direct een slankere taille in je outfit? Heb je een feestje waarvoor je echt top voor de dag wil komen? Ongeacht je maat? Overweeg dan een Waist Trainer onder je kleding. Een lang model als de Classic Waist Trainer proportioneert je lichaam onder kleding waardoor je je zelfverzekerder voelt en er direct slanker uitziet. Ook lift het je borsten wat een leuk extraatje is! Wie weet krijg je de smaak te pakken van waisttrainen en ga je zometeen vol voor het waisttraining proces. 

 • Heb je pas een baby gekregen? In veel culturen is het de normaalste zaak van de wereld om je pas bevallen buik te “binden”. Dit kan ook heel goed met een Waist Trainer, en het word zelf enorm veel verkocht voor die specifieke reden. Binden is het normaal strak dragen (nooit te strak!) van een buikband om je buik in oude proportie terug te krijgen. Een normale buikband rolt op maar een Waist Trainer van Ann Chery blijft wel goed op zijn
  plek zitten. 

De nadelen van een Waist Trainer

Zijn er ook nadelen? Dat hangt vooral van je eigen verwachting af.

 • Een te kleine waist trainer zorgt voor ademnood en striemen om je middenlijf! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je heel goed adviseren op basis van jouw persoonlijke doelen.

 • Heb je een slechte kwaliteit of namaak Waist Trainer gekocht? Dan moet je om de paar weken een nieuwe maat. Dit komt omdat de elasticiteit van je Waist Trainer slecht is. Op die manier doet een Waist Trainer dus niks voor je lichaam maar maakt het de inhoud van je portemonnee wel
  steeds leger.

 • Je valt niet af in kilo’s van het dragen van een Waist Trainer! Is dat een nadeel? Wel voor de mensen die dit verwachten. Afvallen is een kwestie van voeding (meer bewegen helpt natuurlijk ook!) en met een Waist Trainer kun je je middenlijf vormgeven. Het kan lijken alsof je ook werkelijk afvalt, maar dit is een combinatie van de compressie van de waist trainer en vochtverlies om je middenlijf door het zweten. Dus je verliest geen kilo’s maar je middenlijf (en rug bij een vest) worden wel gladder en strakker.

X
WhatsApp WhatsApp ons