voordelen en nadelen waisttrainen

Voordelen en nadelen Waisttrainen

Spread the love

Het dragen van een Originele Colombiaanse kwaliteits Waist Trainer zitten hier ook nadelen aan? 

Er is nogal wat verwarring, bijvoorbeeld over wat een Waist Trainer nu werkelijk is, wat het doet, welke kwaliteiten er zijn en meer. We zullen voordelen en nadelen waisttrainen voor je op een rijtje proberen te zetten.

 

De voordelen van een Waist Trainer

Er zijn meerdere voordelen om een Waist Trainer te gaan dragen. De voordelen zijn zowel lichamelijk (voor je lijf) als mentaal. We hebben het hier over voordelen van een Originele Colombiaanse Latex Waist Trainer.

Het dragen van een waist trainer is heus niet voor iedereen geschikt. Waarom zeggen we dat zo? Als jij niet echt je best doet en heen Originele Ann Chery Waist Trainer regelmatig draagt heeft het voor de lange termijn geen nut. Wel voor een direct resultaat. Je bent namelijk direct vele centimeters slanker als je een Waist Trainer draagt. 

Het proces heet Waist “Training” voor een goede reden, wil je er bijvoorbeeld mee afvallen zul je meer moeten doen dan alleen je Waist Trainer om doen. Naast voordelen en nadelen waisttrainen benoemen vertellen we ook het “waarom”.

  • Sporten kan je rug belasten, een kwaliteits Waist Trainer ondersteund je rug en buikspieren. Er word soms beweerd dat waist trainen je buikspieren slap maakt, maar dit is zeker niet het geval bij een actieve levensstijl. De Latex Sport Waist Trainers helpen om je Fitness doelen als een slankere taille en buik sneller te behalen in de sportschool.
 

  • Is afvallen jouw ultieme doel? Een waist trainer zorgt er eerst voor dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Dit zorgt er dan weer voor dat je makkelijker doorzet om ook echt gewicht te gaan verliezen. Je taille word al bij het aantrekken van je Waist Trainer centimeters slanker en smaller. Als je dit dan ziet in de spiegel krijg je zelfvertrouwen een boost en zul je sneller doorzetten in je strijd tegen de kilo’s. 
 

  • Heb je last van angstgevoelens of paniek aanvallen? Een Waist Trainer werkt rustgevend en kalmerend doordat het strak om je lichaam zit. Dit is bewezen behulpzaam bij angst of stress problemen.
 

  • Voor iedereen die lange uren moet staan tijdens zijn of haar werk, of veel moet tillen is Waist Trainen ook serieus aan te raden. Waist Trainers geven een hele stevige ondersteuning aan je rug en houding. Is jou beroep kapster, zuster of bijvoorbeeld interieurverzorgster? Neem dit advies van ons aan en kies een Latex Sport Waist Trainer. Sport modellen bevatten naast latex ook elastan waardoor deze echt strak in model blijven.
 

  • Meteen slanker in je outfit omdat je een feestje of trouwerij of iets hebt? Een Waist Trainer geeft direct een zandloper figuurtje. Een lang model als de Classic Waist Trainer vormt je lichaam onder je outfit waardoor je je zelfverzekerder voelt en er direct slanker uitziet. Ook lift het je borsten wat een leuk extraatje is! Weggegooid is het nooit want je kunt het altijd weer dragen. Of wil je lange termijns resultaten? 

  • Heb je pas een baby gekregen? In veel culturen is het heel normaal om je pas bevallen buik te “binden”. Dit kan ook heel goed met een Waist Trainer, en het word zelfs veel verkocht voor die specifieke reden. Binden is het strak dragen (nooit te strak!) van een buikband om je buik in oude proportie terug te krijgen. Een normale buikband rolt op maar een Waist Trainer van Ann Chery blijft wel goed op zijn plek zitten. 
 

De nadelen van een Waist Trainer

We hebben het over voordelen en nadelen waisttrainen. Dus er zitten ook nadelen aan? Dat hangt vooral van je eigen verwachting af.

  • Een te kleine waist trainer zorgt voor ademnood en striemen om je middenlijf! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je heel goed adviseren.
 

  • Heb je een slechte kwaliteit of namaak Waist Trainer gekocht? Dan moet je om de paar weken een nieuwe maat. Dit komt omdat de elasticiteit van je Waist Trainer slecht is. Op die manier doet een Waist Trainer dus niks voor je lichaam maar maakt je portemonnee wel snel leeg.
 

  • Je valt niet af in kilo’s door het dragen van een Waist Trainer! Afvallen is een kwestie van voeding plus beweging en met een Waist Trainer kun je je middenlijf vormgeven. Het kan lijken alsof je ook werkelijk afvalt, maar dit is een combinatie van de compressie van de waist trainer en vochtverlies om je middenlijf door het zweten. 
 

 

Het doel van deze site

Ik hoop dat deze informatie jou helpt bij het maken van je keuze. Of jij ook nu voor kwaliteit kiest in plaats van al die rotzooi die tot aan de kijkshop toe aangeboden word. Dit alles onder de naam “waist trainer” terwijl het die naam totaal niet verdient.
 
Al jaren houd ik stug vast aan mijn assortiment met de beste merken uit Colombia. Een decennia lang al! Dit zou genoeg moeten zeggen over wat kwaliteit kan doen. Naast mijn stugge houding als ondernemer is dit natuurlijk niet het enige wat ik doe. Alles wat mij interesseert, waar ik in geloof of waar mijn hartje sneller van gaat kloppen vertaal ik naar een online project. 

Content maken doe ik het liefst, goed vindbaar maken van sites is wat ik kan. Ik hoop dat de content die ik bied over waist trainen jou OOK zal helpen naar meer liefde voor je lijf en een zekerder gevoel in jezelf. Dat is waar het allemaal om begonnen is, inmiddels een decennia geleden.

X
WhatsApp WhatsApp