Het dragen van een Waist Trainer zitten hier ook nadelen aan? Er is nogal wat verwarring, bijvoorbeeld over wat een Waist Trainer nu werkelijk is, wat het doet, welke kwaliteiten er zijn en meer. We zullen voordelen en nadelen waisttrainen voor je op een rijtje proberen te zetten.

 

De voordelen van een Waist Trainer

 

Er zitten veel voordelen aan het dragen van een Waist Trainer. De voordelen zijn zowel lichamelijk (voor je lijf) als mentaal. Deze voordelen zijn alleen van toepassing als we het over kwaliteits Waist Trainers hebben, dus een Originele Colombiaanse Latex Waist Trainer.

Is Waist Trainen voor iedereen? Als jij niet echt je best doet en je Originele Ann Chery Waist Trainer niet regelmatig draagt geeft waist trainen op de de lange termijn geen resultaat.

Direct resultaat krijg iedereen, je bent namelijk meteen vele centimeters slanker als je je Ann Chery Waist Trainer aantrekt. 

Het proces heet Waist “Training” voor een goede reden, wil je er bijvoorbeeld mee afvallen zul je meer moeten doen dan alleen je Waist Trainer om doen. ]

 

  • Sporten kan je rug belasten. Maar het dragen van een kwaliteits Waist Trainer ondersteunt je rug – en je buikspieren. Als jij in beweging bent maakt een Waist Trainer je buikspieren niet “slap”. Dit is een van de fabeltjes die op internet staan. Kies een Latex Sport Waist Trainer om actief te bewegen met alle ondersteuning en resultaat die je zoekt.
 
  • Is het jouw doel om af te vallen? Door het dragen van een Waist Trainer krijg je meer zelfvertrouwen. Je ziet wat die centimeters minder voor je figuur doen en dit boost je zelfvertrouwen. Ook geeft dit directe resultaat je meer doorzettingsvermogen om nu wel echt te gaan werken aan betere voeding, meer bewegen etcetera. 
 

 

  • Heb je last van angstgevoelens of paniek aanvallen? Een Waist Trainer werkt rustgevend en kalmerend doordat het strak om je lichaam zit. Dit is bewezen behulpzaam bij angst of stress problemen.
 

  • Voor iedereen die lange uren moet staan tijdens zijn of haar werk, of veel moet tillen is Waist Trainen ook serieus aan te raden. Waist Trainers geven een hele stevige ondersteuning aan je rug en houding. Is jou beroep kapster, zuster of bijvoorbeeld interieurverzorgster? Neem dit advies van ons aan en kies een Latex Sport Waist Trainer. Sport modellen bevatten naast latex ook elastan waardoor deze echt strak in model blijven.
 

  • Meteen slanker in je outfit omdat je een feestje of trouwerij of iets hebt? Een Waist Trainer geeft direct een zandloper figuurtje. Een lang model als de Classic Waist Trainer vormt je lichaam onder je outfit waardoor je je zelfverzekerder voelt en er direct slanker uitziet. Ook lift het je borsten wat een leuk extraatje is! Weggegooid is het nooit want je kunt het altijd weer dragen. Of wil je lange termijns resultaten? 

  • Heb je pas een baby gekregen? In veel culturen is het heel normaal om je pas bevallen buik te “binden”. Dit kan ook heel goed met een Waist Trainer, en het word zelfs veel verkocht voor die specifieke reden. Binden is het strak dragen (nooit te strak!) van een buikband om je buik in oude proportie terug te krijgen. Een normale buikband rolt op maar een Waist Trainer van Ann Chery blijft wel goed op zijn plek zitten. 
 
 

 

De nadelen van een Waist Trainer

 

We hebben het over voordelen en nadelen waisttrainen. Dus er zitten ook nadelen aan? Dat hangt vooral van je eigen verwachting af.

  • Een te kleine waist trainer zorgt voor ademnood en striemen om je middenlijf! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je heel goed adviseren bij bijvoorbeeld het kiezen van je juiste maat en model.
  • Heb je een slechte kwaliteit of namaak Waist Trainer gekocht? Dan moet je om de paar weken een nieuwe maat. Dit komt omdat de elasticiteit van je Waist Trainer slecht is. Op die manier doet een Waist Trainer dus niks voor je lichaam maar maakt je portemonnee wel snel leeg.
  • Je valt niet af in kilo’s door het dragen van een Waist Trainer! Afvallen is een kwestie van voeding plus beweging en met een Waist Trainer kun je je middenlijf vormgeven. Het kan lijken alsof je ook werkelijk afvalt, maar dit is een combinatie van de compressie van de waist trainer en vochtverlies om je middenlijf door het zweten. 
 

 

Het doel van deze site

Ik hoop dat deze informatie jou helpt bij het maken van je keuze. Ik wil dat mensen waar voor hun geld krijgen in plaats van steeds weer nieuwe producten aan te moeten schaffen omdat deze niet doen wat ze zouden moeten doen. Al jaren houd ik stug vast aan mijn assortiment met de beste merken uit Colombia. Een decennia lang al! Dit zou genoeg moeten zeggen over wat kwaliteit kan doen. 
 
Mijn webshops zijn overigens niet alles wat ik onderneem.. Alles wat mij interesseert, waar ik in geloof of waar mijn hartje sneller van gaat kloppen vertaal ik naar een online project. Content maken doe ik het liefst, goed vindbaar maken van sites is wat ik kan. Ik hoop dat de content die ik bied over waist trainen jou OOK zal helpen naar meer liefde voor je lijf en een zekerder gevoel over jezelf.
 

Je krijgt na je bestelling een uitgebreidde gebruiksaanwijzing, met wasinstructies en een opbouwschema. 

En er is nog meer! We hebben een complete nieuwe website gebouwd met daarin allemaal artikelen over ondernemen, voeding, zelfvoorziening, moeder zijn en een combinatie van al deze onderwerpen. Vind je het leuk om echt extra ondersteuning en een boost te krijgen? Een lekker vol leven te gaan leiden? Ik nodig je persoonlijk uit! Dus ben je klant, of heb je interesse meld je dan aan en meer informatie volgt!

 
Follow Me!
X