We krijgen veel vragen van klanten die een maagverkleining oftewel een gastric bypass operatie hebben ondergaan. Colombiaans Shapewear is oorspronkelijk gemaakt voor na lichaamscorrigerende operaties.

Originele Colombiaanse Shapewear is geschikt voor alle vrouwen lichamen door de variatie in modellen en de verkrijgbaarheid in vele maten waaronder ook grote maten.

Na een maagverkleining val je de eerste weken heel snel af en een eerste maat word dan snel te groot. Maar het dragen van een waist trainer of shapewear helpt juist deze eerste periode om je huid te verstevigen en je middenlijf vorm te geven. We zullen dan ook niet adviseren om een paar weken te wachten tot je nog meer bent afgevallen. Het is de moeite waard om te investeren in kwaliteit om je huid de beste kans op herstelling te garanderen.

Na een maagverkleining val je zo snel af dat je huid gaat hangen. Iets waar bijna niets tegen te doen is, en als je echt obesitas had en een grote maat had dan is een corrigerende huidoperatie vaak een logisch gevolg na het bereiken van het gewenste gewicht.

Ons advies

Zoek je na een Gastric Bypass Operatie een manier om hangende en slappe huid zo veel mogelijk te voorkomen? 

Zoek je een manier om hangende en slappe huid zo veel mogelijk te voorkomen? Draag dan zo snel mogelijk kwaliteits Shapewear. 

Met een latex Waist Trainer ga je voor een zwaardere compressie wanneer je naast ondersteuning ook langere termijns vormgeving van je middenlijf wilt.

Een Sport Latex Waist Trainer is geschikt om dagelijks te dragen maar ook om ermee te kunnen sporten. Deze modellen zijn door de toevoeging van elastan extra stevig en blijven superstrak in model.

Ook een goede keuze is een Vest Waist Trainer omdat dit model ook je rugvet en het vet rondom je BH randje goed inpakt. Met het Sport Vest model heb je de mogelijkheid om ermee te kunnen sporten. 

Follow Me!
X