Een grotere kledingmaat en ook graag meer vorm en curve aan je lichaam willen geven? Daarom maken de Originele merken uit Colombia Shapewear voor alle maten en vormen. 

 

 

Welke maat Waist Trainer?

En er zijn vele modellen die ook in EXTRA grotere maten verkrijgbaar zijn zoals de Classic 2021 van Ann Chery Waist Trainers. Maar de ervaring leert dat je echt snel te groot koopt! Iemand met een Europese kledingmaat 48 moet geen maat 48 Waist Trainer maar eerder een maat 42. 

Daarom vermelden wij achter de Colombiaanse maten als L & XL en daarbij ook duidelijk de Europese kledingmaat in cijfers tussen haakjes. En ruilen is bij de meeste modellen Waist Trainers natuurlijk gewoon mogelijk (houd je aan de hygiene voorschriften!).

Onze maatadviezen zijn gebaseerd op Originele Colombiaanse waist trainers, de ervaring die we in al deze afgelopen jaren hebben opgebouwd met onze klanten, de meegenomen feedback van onze klanten en een stukje advisering van de merken Ann Chery en Ann Michell zelf.

 

 

Waist Trainer en afvallen?

Ben je afgevallen? Verplicht of vrijwillig, met hulp van een operatie of niet. Ook in een situatie waarbij slappe en hangende huid een issue is kan Waist Trainen verschil maken. Zij het voor het zekere gevoel of een lange termijns verbetering van je huid en vorm. 

Colombiaanse Waist Trainers worden vooral gedragen door vrouwen die een slanker en gezonder leven als uitgangspunt hebben (naast ondersteuning, binden na bevalling en verbetering van lichaamshouding).

Maar de kwaliteit van Originele Colombiaanse Waist Trainers geven je nog veel meer voordelen. Hier staan wij alweer al vele jaren voor je klaar met de beste kwaliteit, volledige adviezen en heel veel extra’s.

Follow Me!
X