Een probleem die we veel in de vragen van klanten tegenkomen is het hebben van slappe huid door aankomen en afvallen en een hangende lage buik. Meestal word deze slappe huid veroorzaakt door een of meerdere zwangerschappen of afvallen.

Kan Colombiaans Shapewear wat betekenen voor jouw buik? Ik garandeer je dat je met eigen inzet en consistentie die “tummy tuck” in Colombia nog maar even moet uitstellen!

Het begin van Waist Trainen

Je zult eerst moeten wennen aan het waist training proces. In een opbouwperiode waar we 14 dagen voor uittrekken vormt een colombiaanse Waist Trainer zich langzaam naar je lichaam (een van de redenen waarom je nooit een 2e hands waist trainer moet kopen!).

Je zult zien dat het dragen je steeds makkelijker afgaat. Als je echt een stevige buik hebt zul je aan de voorzijde niet ineens “gladgestreken” worden. Dit proces verloopt stap voor stap. 

Een Waist Trainer sluit je altijd van beneden naar boven en open je weer van boven naar beneden. Dit om de heel simpele reden dat je anders je “vet” verkeerd onder je waist trainer verdeeld. Met als gevolg dat je een bult aan de onderkant zult krijgen die niet echt charmant te noemen is. Maar we hebben het hier wel over ons stevigere vrouwen! Ben je slank van postuur met een klein buikje of lovehandles geldt bovenstaand niet.

Ook dit verplaatsen word minder naar verloop van je waist training proces, omdat je in omvang verminderd.

Draag je een korter model voor je comfort en gewenning aan waist trainen en ben je zelf niet heel “kort”, kun een beetje ruimte boven je waist trainer en onder je BH rand overhouden. Deze “ruimte” word geleidelijk minder en het dragen van een sport BH of BH met bredere onderrand en een strak hemdje onder je waist trainer doet wonderen.

We adviseren eigenlijk altijd een hemdje onder je Waist Trainer te dragen voor extra transpiratie opname en hygiene.

Het resultaat

Ga jij vol voor resultaat en volg je ook onze adviezen op?

  • dan zal je buik in omvang verminderen
  • je huid zal strakker worden
  • je houding verbeterd
  • je kleding zit mooier
  • je lovehandles worden minder/verdwijnen (hello nieuwe jeans!)
  • je curves komen uit
  • je word zelfverzekerder
  • draag je een vest? Je rugvet word minder, huid word strakker
Follow Me!
X