Wanneer jij op zoek bent naar een Waist Trainer wil je toch de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat? Er zijn een aantal dingen die bijdragen aan de effectiviteit van een Waist Trainer. Zoals je doelen, voorkeuren, inzet en toewijdingAls het gaat om het vormen van je middenlijf, taille en verminderen van buikomvang kies je een waist trainer die resultaat kan geven, dus kies je kwaliteit. Niet alle Waist Trainers zijn op dezelfde manier en met dezelfde materialen gemaakt. En juist materiaal en ervaring in productie bepaalt welke resultaten je kunt bereiken. Al 11 jaar verkopen wij, met recht, de beste waist trainers. Waarom leggen we je hieronder uit.

 

 

Originele Colombiaanse Waist Trainers

Originele Colombiaanse Waist Trainers worden van topkwaliteit natuurlatex gemaakt. Dit voel je al aan het gewicht van een Originele Waist Trainer. Een echte Waist Trainer weegt bijna een halve kilo door het natuurlatex wat erin zit. En een namaak Waist Trainer zit helemaal geen natuurlatex in. Soms wel rubber of namaak leder en dit weegt lang geen halve kilo.

Maar je kunt je Waist Trainer dus niet wegen voor aanschaf. Waar kun je dan op letten? Bij een namaak zullen de volgende dingen opvallen:

  • Rijtjes met haakjes zitten te dicht op elkaar
  • Haakjes niet in latex maar in stof of satijn vastgemaakt
  • Plastic verpakking zonder merk
  • Opvallend lage prijs 
  • Merk staat niet bij het product vermeld
  • Weinig informatie over de producten (blogs, guides)

 

 

Goedkope Waist Trainers

 

Goedkope waist trainers hebben meestal maar 1 of 2 dunne laagjes materiaal. Ze zijn niet stevig genoeg om efficiënt mee te kunnen waist trainen.  Materiaal wat te snel oprekt en te weinig elasticiteit heeft om jou resultaat en ondersteuning te geven.

 

Hele goedkope waist trainers zijn gemaakt van stof en zullen snel oprekken. Ze geven niet genoeg compressie (druk) om werkelijk resultaat mee te behalen. En juist die compressie is zo belangrijk voor het waist training proces. 

Als de rek er snel uit is doet de waist trainer niks meer voor je en voor de ondersteuning van je lichaam. 

Het is zelfs mogelijk dat er plastic baleinen in een namaak Waist Trainer zitten. De Colombiaanse merken op deze site hebben 2 lagen tot 3 lagen aan materialen. Daarbij produceert Ann Chery met de hoogste kwaliteit “medisch” natuur latex.

 

Bij ons ontvang je direct na je bestelling een gebruiksaanwijzing met daarin je opbouwschema en was instructies.

 

Welk model Waist Trainer kiezen?

Een Waist Trainer koop je omdat je een doel hebt. En op basis van je doel bepaal je het juiste model. Ann Chery heeft meerdere modellen en zelfs modellen met verschillende lengtes. Zodat er voor iedereen resultaat te behalen is.

 

Voor al je vragen, advies, hulp bij model en maatkeuze en zelfs voor het plaatsen van je bestelling zitten wij iedere werkdag van 15 tot 21 uur voor je klaar.

Follow Me!
X