Ben jij pas geleden bevallen? Gefeliciteerd! Of misschien ben je alweer een tijdje verder en heb je nog altijd last van die post zwangerschapsbuik. Geloof me, je bent echt niet de enige. Het is een van de meest voorkomende reden om te starten met Waist Trainen.

Waarom Waist Trainen direct na een bevalling?

In verschillende culturen word een vrouw na een bevalling “ingebonden”. Dit gebeurt vaak met een stevige doek of Buik Band. Je krijgt sneller je taille weer slank een buik platter. Ook zorgt het transpireren ervoor dat je huid strakker word.

Met een Colombiaanse Waist Trainer kun je ook je middenlijf en buik binden na een bevalling en het voordeel is dat je maanden later nog veel plezier beleefd aan je Waist Trainer omdat het je houding verbeterd, je kleding beter laat aansluiten en hierdoor voel jij je ook na het krijgen van een kindje zekerder. Dus ja, je kunt waist trainen na zwangerschap met een kwaliteits Waist Trainer uit Colombia.

Wanneer start ik?

Je kunt een Colombiaanse Waist Trainer na een “normale” bevalling al in de 1e week na je bevalling gaan dragen. Luister hierbij altijd naar je lichaam en volg de gebruiksaanwijzing op die je ontvangt na je bestelling.

Heb je een keizersnede gehad adviseren wij minimaal 6 weken te wachten om een Waist Trainer te dragen. Overleg met je verloskundige en vroedvrouw hierover.

De Colombiaanse Best Seller na een bevalling

Als je een Waist Trainer wilt voor na je zwangerschap en je gaat niet sporten maar je wilt echt je middenlijf vormen voor de langere termijn neem dan een Classic Waist Trainer. Deze modellen zijn iets meegaander en comfortabeler dan de sportmodellen.

Aan de geboorte van mijn 1e kind, een dochter (inmiddels al weer een tiener), heb ik bepaalde klachten overgehouden die me ertoe hebben gezet om te gaan verdiepen in de producten die ik hier online aanbied. Hierom weet ik wat de beste kwaliteit in Shapewear is en geef ik je eerlijk advies over Waist Trainen. Dit vind je in online in de blog Waist Trainer Guide maar ook na een bestelling door middel van een uitgebreidde gebruiksaanwijzing. Ik sta voor 200% achter de kwaliteit en de resultaten die het Colombiaanse A-merk Ann Chery jou kan brengen.

Wat wil jij bereiken met Waist Trainen? Wat is je doel en wat zijn je verwachtingen? Wil je een Waist Trainer of bodyshaper voor onder je kleding, wil je blijvend vormgeven en ga je hierbij sporten? Wil je je rugvet verbergen en verminderen, heb je rugklachten, ben je pas bevallen, heb je slappe huid en/of wil je een Waist Trainer voor ondersteuning dagelijks of op het werk?

Follow Me!
X