Waar we op dit moment in de hele wereld mee geconfronteerd worden is er een van zelf reflectie. Het houdt mij zeker bezig, maar al voordat dit hele virus Corona Covid-19 gedoe. Iedereen is zijn of haar eigen project, maar dit is wel echt de confrontatie met onszelf. Zijn we gezond, wat zouden we kunnen verbeteren? Hoe zit het met ons werk? Is het tijd voor een switch? Moeten we onszelf nieuwe dingen gaan aanleren? Werk aan jezelf, dat is wat er nodig is voor verandering.

Persoonlijk werk aan mijzelf

Dit alles hierboven is voor mij de reden geweest om een nieuwe website te beginnen. Een beetje persoonlijk, omdat ik alles wat ik schrijf zelf doorloop en doe. Maar ook een ander kan er veel aan hebben! Denk aan informatie over voeding, het zelf planten van groenten, fruit en kruiden. Dus een stukje zelfvoorziening. Beweging, gezondheid lichamelijk maar ook geestelijk.

Nog iets heel belangrijks, waar we ook zeker op worden gewezen juist nu, wat kun je voor een ander betekenen? Heel simpel, door deze nieuwe website kan ik iemand anders iets leren maar door de dingen die ik doe (planten) kan ik anderen weer helpen in hun eigen zelfvoorziening.

Blij worden van iemand helpen voelt vele malen beter dan alleen maar alles voor jezelf doen. Ik moet leven, maar ik houd van een simpel leven. Tevreden zijn met de kleine dingen. Een van de redenen waarom ik iets minder moeite heb met de lockdown waar ik op dit moment in verkeer (ja, ik woon aan de andere kant van de wereld), want ik ben al iemand van in en om het huis.

werk aan jezelf

De nieuwe website is dus een aanvulling op de producten die ik hier verkoop. Wat iedereen wil met deze hulpmiddelen is uiteindelijk toch iets slanker en gezonder zijn. Meer dan ooit is het gezondheids aspect zwaar van belang. Daarom krijgt een ieder die klant is per direct toegang tot deze website en eventuele projecten die hier uit voort gaan komen. Want ook ik heb stress door dit alles en stilzitten is absoluut geen optie. Door niks te doen word de stress alleen maar meer. Dus bezig blijven is het motto en werken aan gezondheid en zelfvoorziening. Heb ik je een beetje nieuwsgieriger gemaakt?

Hoe werk jij aan jezelf in deze tijd van crisis?

Recommended Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me!
X