De beste Waist Trainers

Sinds de jaren 80 word er in Colombia Shapewear geproduceerd. De topmerken zijn Ann Chery en Ann Michell. Maar waarom zijn dit nu zulke goede merken?

Al jaren worden ook in Europa Waist Trainers te koop aangeboden. Het begon allemaal met beroemdheden in Amerika als Kim Kardashian welke het merk Ann Chery promoten op hun Social Media kanalen.

Er zijn vele voor – en tegenstanders van het dragen van Waist Trainers. Op internet lees je er veel over. Maar helaas ook veel onwaarheden, of reviews welke zijn gebaseerd op B merk Shapewear of zelfs complete namaak Waist Trainers uit China. 

Het allerbelangrijkste is dat jij die geinteresseerd is in Waist Trainers en Shapewear weet waar je aan begint. Dat je weet wat bijvoorbeeld kwaliteit is en wat niet en hoe je het verschil kunt herkennen. 

Echte colombiaanse Waist Trainers van de merken Ann Chery en Ann Michell worden in Europa vooral online te koop aangeboden. Weet jij wel echt wat kwaliteits Shapewear is? Wanneer je profijt hebt van een Waist Trainer? 

 

Complete informatie over Waist Trainen

Waarom zijn er verschillende modellen Waist Trainers? Wat zijn de resultaten die je kunt verwachten maar ook wat zijn jouw eigen verwachtingen en wat is je doel?

Na het lezen van half internet heb je misschien ook de vraag of het dragen van een Waist Trainer ook nadelen heeft naast de vele voordelen die worden beschreven. 

Omdat wij als webshop al heel wat jaartjes bestaan hebben we een behoorlijke reputatie opgebouwd en hoog te houden. Het was ongeveer in 2014 toen de eerste chinese namaak Waist Trainers op de online markt kwamen. We zagen wel dat de klant het uitprobeerde. Want ja, de helft of meer besparen klinkt als goud in de oren toch?
Maar we zagen de klant ook terugkomen met de verhalen over de kwaliteit en werking van hun miskoop online.

Natuurlijk hebben we getwijfeld of we jou de keuze moesten gaan bieden tussen een goedkopere namaak temidden van de hoogste kwaliteit uit Colombia.
Maar we hebben voet bij stuk gehouden. Kwaliteit wint het altijd uiteindelijk. Wil je resultaat dan kies je voor het beste. Neem je met een tijdelijk resultaat genoegen en vind je het prima om om de paar weken een nieuwe te moeten kopen dan hoef je niet hier online je Shapewear te kopen.

 

Jouw bodygoals

Maar wil jij complete informatie over Waist Trainen? Ga jij voor resultaten? Heb je keiharde doelen? Wil je een kwaliteits stuk shapewear welke je lichaam ondersteunt daar waar jij het nodig hebt? Met zoveel keuze online en een volledige uitleg over shapewear kun jij jezelf de afwisseling geven voor het beste resultaat ook op de lange termijn. 

Heb je een zwaar beroep welke je rug elke dag weer belast of een andere reden waarom je zware ondersteuning nodig hebt. Ook dan kies je voor een Colombiaanse Waist Trainer van de merken Ann Chery of Ann Michell.

 

Waist Trainer winkel sinds 2009

Al 10 jaar hebben wij 1 doel; de beste kwaliteit voor iedereen. Iedereen mag zich beter in zijn of haar vel voelen. Niemand moet geld weggooien. Allemaal de beste ondersteuning. Modellen voor ieders lichaamsvorm en maat. En dit doel is vertaald in ons supergrote assortiment. Er is geen andere webshop die de kwaliteits merken Ann Chery en Ann Michell goedkoper of in een groter assortiment verkoopt online.

Dit hebben we wel aan jou te danken. Dankzij jouw vertrouwen in deze webshop. Jouw feedback al bijna 10 jaar op de producten die we verkopen en de service die we bieden. De extra’s die we de afgelopen jaren hebben aangeboden zoals Challenges, complete gezonde maandmenu’s, winacties spectaculaire kortinsacties en jouw deelname daaraan. Jouw support online toen Instagram werd gehacked met duizenden followers. De verandering van designs van onze webshop meerdere malen omdat we techniek continue moeten bijwerken. Op naar de volgende 10 jaar!

 

Follow Me!
X