Waist Trainers aanbieding / korting / specials

Als je op onze website terecht bent gekomen is dat mede doordat je als enige website in Europa hier wel volledige informatie over het waist training proces vind.

Daarnaast zijn wij er al 10 jaar en verkopen wij alleen Originele Ann Chery & Ann Michell uit Colombia.

Maar er is zoveel meer…….

 

Gratis verzenden van je Waist Trainer & gratis verzenden ruiling

 

Dit is de enige webshop met Originele Colombiaanse Waist Trainers & Shapewear waar gratis verzenden de norm is. Dit gratis verzenden maken we mogelijk naar Nederland, Belgie en Duitsland.

Maar dat is nog niet alles. Wij adviseren natuurlijk al 10 jaar met de grootste ervaring welke maat of modelkeuze het beste bij je past. En achter iedere Colombiaanse Maat staat duidelijk de EUROPESE MAAT vermeld waar dit mee overeenkomt. Maar toch kan het voorkomen dat je niet de juiste maat of het juiste model hebt gekozen. 
En wij willen dat het ruilen makkelijk en duidelijk voor je verloopt. Zodat jij niet meer hoeft te twijfelen. We verwachten natuurlijk wel dat je je aan de hygiene voorwaarden houd wanneer je je waist trainer thuis past. 

Maar daarom is vanaf nu (21-03-2019) het ruilen van je Waist Trainer uit ons vaste assortiment Ann Chery & Ann Michell Waist Trainers ook geheel GRATIS. En dit zowel binnen Nederland als ook Belgie & Duitsland.
 
 

Vaste klanten, ervaren klanten & korting

 
Maar wat nou als jij al jarenlang trouwe klant bent of al ervaring hebt met Ann Chery & Ann Michell Waist Trainers? Wat als je graag een maatje kleiner wilt en je weet zelf precies welke maat je nodig hebt omdat je ervaring hebt met deze merken?

Daar hebben we ook iets op bedacht! 

Voor een ieder die niet wenst te ruilen omdat ze zeker zijn van hun maat hebben wij een uniek kortings systeem bedacht. We hebben een kortingscode voor je, alleen te gebruiken op dit vaste assortiment Ann Chery & Ann Michell latex waist trainers

 

Pak 15% korting!

 

KORTINGSCODE: NIETRUILEN2019

 

Door het gebruiken van deze kortingscode neem je afstand van het recht om te ruilen. Ruilen is echt niet meer mogelijk! Maar de korting is wel echt heel lekker!

Leave a Comment

X
WhatsApp WhatsApp ons