Waist Trainer voor beginners

 

Een vraag die we dagelijks krijgen op whatsapp en Social Media is welk model nu het beste gekozen kan worden als je voor het eerst een Originele Colombiaanse Waist Trainer gaat kopen. Als je eerder namaak hebt gedragen is het verschil met een Colombiaanse Waist Trainer gewoon enorm groot. Compressie en vormgeving zijn zo verschillend, en dan hebben we het nog niet eens over de levensduur van het product. Super om te zien dat men na al die jaren namaak chinese items nu weer op zoek is naar kwaliteit en echt resultaat voor de lange termijn! Maar welk model noem je nu echt DE waist trainer voor beginners?

Het antwoord op deze vraag; welke waist trainer voor beginners, is voor ons heel makkelijk: Een Classic 2021 van Ann Chery is het fijnste model voor resultaat en comfort in 1! 

 

Maar waarom dan? 

 

Sport Waist Trainers hebben een extra laag met elastan, hierdoor zijn deze modellen strakker en stugger. Dat moet ook wel want ze moeten stevig genoeg zijn om de 4 baleinen te beschermen tijdens je workouts en voor ondersteuning van je rug tijdens fitness. Maar een Classic model (de modellen met de latex laag nog zichtbaar aan de buitenzijde) zijn iets meer getailleerd en zijn soepeler. Hiermee kun je rustig leren omgaan met Waist Trainen en opbouwen.

We helpen je graag en met jarenlange ervaring!

 

Natuurlijk begeleiden we je hier ook in. Je krijgt na je bestelling bijvoorbeeld een uitgebreidde gebruiksaanwijzing, met wasinstructies en een opbouwschema. 

En er is nog meer! We hebben een complete nieuwe website gebouwd met daarin allemaal artikelen over ondernemen, voeding, zelfvoorziening, moeder zijn en een combinatie van al deze onderwerpen. Vind je het leuk om echt extra ondersteuning en een boost te krijgen? Een lekker vol leven te gaan leiden? Ik nodig je persoonlijk uit! Dus ben je klant, of heb je interesse meld je dan aan en meer informatie volgt!

Follow Me!
X